Lasse Løager

Lasse Løager

DEN NYE STORE DANSKE FORFATTER

 

Vi fødes ind i en flod af tid, en evigt foranderlig strøm af øjeblikke. Form er noget som hele tiden ændrer sig, mennesker flyder med og lader sig til tider også rive med. Jeg er født i 1976 ind i en tid hvor farvefjernsyn endnu ikke havde altoverskyggende dominans.

Den yngste ud af en flok på otte, kom til verden med en læbeganespalte og en nysgerrighed som kun har vokset sig større.

Det skrevne ord har altid fyldt meget. Det første som blev læst, med stor interesse, var Anders And. Det var magisk at se bogstaverne transformeret fra volapyk til noget som gav mening. Samtidigt affødte det også en lille selvstændighed, sådan at kunne høre karaktererne bruge den stemme som jeg syntes de skulle have. Senere blev Anders And vekslet til større og tungere værker, dog aldrig skiftet helt ud. Den iltre and fra Paradisæblevej 111 har vundet mit hjerte og vil formentlig være med indtil det bliver mit CPR NR som Vorherre trækker i livets lotteri.

Jeg er født i 1976 i Ringkøbing, hvor familien igennem generationer har levet deres liv. I mit niogtyvende leveår blev det dog, for mit vedkommende, tid til forandring. Teltpælene blev rykket op og turen gik til Sjælland. Det nyslåede eventyr kom skidt fra start, en arbejdsulykke indtraf og på ét sekund gik jeg fra fuld førlighed, til et liv med daglige smerter.

Det at dø fra det hele, har smittet af på mit forfatterskab. Det var først efter ulykken at det kom op til overfladen igen, det havde ligget i dvale under min begrænsning.

 

Jeg er uddannet enhedsterapeut, dog uden at praktisere. Bor i dag i det skønne Nordsjælland, hvor man ofte hører historiens vingesus. Nyder at gå ture med hunden, tænke store, små og skæve tanker. Møde mennesker og være alene. Kontrast, er et ord som går igen. Dybden hvori man har befundet sig, er proportionel med de højder man kan nå, skrev en vis mand engang.  

 

 

Lasse Løagers debutroman, SKYGGEFALD, udkom d. 13. juni 2016 ved Three Leaves Publishing.

Læs mere om bogen og se nogen af de mange flotte anmeldelser. Tryk her

 

 

Se mere her: www.lasseloeager.dk

Det er verdens ende, sagde larven.

Nej, sagde sommerfuglen, det er kun begyndelsen.

 

Ukendt

Andre publikationer fra forlaget

 

"Hvad Definerer Mig?" -

En stærk bog om Tro og Selvbillede

 

NØGLEN til det RIGE LIV.

Benedicte Frölichs debutbog som hurtig blev Bestseller og som har hjulpet tusinder til et bedre liv.

Selveste Bob Proctor har skrevet forord til denne fantastiske bog.

Digtsamlingen "Situationens Alvor" af Thomas Wivel er både skæv, sjov, anderledes, alvorlig, totalt skør, vidunderlige og banebrydende.

En digtsamling du ikke kommer udenom.

THREE LEAVES PUBLISHING

Bøger der GØR en forskel

BHouse. Copyright @ All Rights Reserved.

BANK