Benedicte Frölich

Benedicte Frölich

BENEDICTE’S OVERORDNEDE MÅL ER: AT VÆRE OG GØRE EN POSITIV FORSKEL.

 

At hjælpe, motivere og inspirere folk der VIL mere med deres liv og som ønsker støtte og vejledning i deres Personlige Udvikling og i opnåelse af deres mål og drømme.

 

Benedicte har selv en meget stor viden – både fagligt og personligt – bag sig. Hun er bl.a. uddannet sygeplejerske med flere år i psykiatrien og taget en 3 årig psykoterapeutisk uddannelse og har altid interesseret sig for menneskets udvikling og muligheder. Men det er især siden 1997, at det for alvor tog fat med studier, kurser og mentorforløb med nogen af de største navne inden for denne industri; Brian Tracy, Jim Rohn, Bob Proctor, Zig Ziglar, Les Brown, Kyle Wilson og mange flere, samt et meget intenst og seriøst personligt mentor forløb over flere år. Et arbejde som Benedicte fortsat prioriterer og derfor bl.a. konstant søger nye og større udfordringer både personligt, fagligt og professionelt. En meget stor styrke hos Benedicte er, at hun - som ganske få – virkelig LEVER det hun taler.

Hendes viden og indsigt er så stor og bred og bunder som sagt både i mange års studier og især hendes egen personlige erfaring og udvikling. Hendes filosofi er klart den, at det ikke er nok at læse eller tage et par ugers kursus i "Coaching" eller det meget populære "Mindfullness" og tro man er ekspert. For ord er og bliver kun ord! Skal du forstå og forandre, skal du LEVE og GØRE! Det bærer hendes mange bøger klart præg af – de går lige i hjertet fordi de er så personlige og hudløse – og skrevet fra hjertet.

 

Hendes bøger er både nemme at læse og situationerne hun nævner og tager udgangspunkt i, er nogen rigtig mange vil kunne nikke genkendende til. De bygger på hendes egen erfaring, udvikling og proces - fra hvor hun selv var og med det liv hun levede (med et virkelighedssyn og selvbillede der intet havde med den virkelige virkelighed at gøre) i en selvskabt og fastlåst offerrolle - og så til hvor hun er i dag.

I dag lever hun det liv som hun tidligere end ikke kunne se eller tro på var muligt. Hun er gået fra et liv, hvor alt og alle var skyld i og årsagen til hendes problemer og situation. Hun lod alt det ydre og hendes her og nu situation bestemme humør og handlinger, det var et liv præget af stor usikkerhed og meget lavt selvværd og et meget dårligt selvbillede. Skyld, skam og dårlig samvittighed var en meget stor del af Benedictes tanke og handlemønster.

 

I dag har hun fundet sine livsværdier og lever med indre ro, glæde, lykke og en masse kærlighed. Den ro og store selvværd der kommer, når man har forstået at tage ansvar for sit eget liv, når man har valgt at se og bruge udfordringer til at vokse og udvikle sig. Når man ved hvad man står for, hvad man vil, hvad man kan og hvad man er værd. Når man lever sin egen drøm og efter sine egne livsværdier.

Benedicte er bl.a. forfatter til bøgerne: "NØGLEN til det RIGE LIV - Tanker er som såsæd... Du høster hvad du sår!" - NU med forord af selveste Bob Proctor!!, bogserien "Dit Liv - Dit Ansvar" som er en samling udvalgte kapitler fra succesbogen ”NØGLEN til det RIGE LIV”- samt bøgerne: "Forandring ER Mulig - Betydningen af og mulighederne ved personlig udvikling" og hendes seneste: "Hvad Definerer Mig? - En stærk bog om Tro og Selvbillede" der - som "NØGLEN" - også findes som paperback.

 

Benedicte Frölich afholder kurser, foredrag og webinarer – alene eller sammen med sin mand og partner gennem 20 år - Frank Gormsen. Sammen driver de ”RICH LIFE MEDIA” - hvor nøgleordene er: MOD, STYRKE og VEDHOLDENHED samt forståelsen af at DIT LIV ER DIT ANSVAR!

Det er disse helt fundamentale egenskaber der er vigtige at besidde eller styrke, for at opnår SUCCES på alle planer i sit liv.

 

Benedicte Frölich og Frank Gormsens foredrag, workshops og seminarer har bl.a. fokus på hvad de gamle filosoffer og nutidens største navne inden for den Personlig Udviklingsindustri arbejder ud fra – nemlig, at det er dine tanker der skaber dit liv eller som Benedicte Frölich selv har valgt som undertitel til sin ene bog: ”Tanker er som såsæd – Du høster hvad du sår!”

 

Sammen går de også ud og holde foredrag og kurser - hvor et af hovedtemaerne er "Bryd Arven"- hvor emner som børneopdragelse (hvordan du får selvbevidste, selvsikre, glade, givende, positive og mentalt stærke og sunde børn med overskud og opmærksomhed til sig selv og andre), samt hvordan du ændrer og opbygger eget selvværd og selvtillid og om hvor meget vores indlærte tanke og handlemønstre følger og styrer os langt op i voksenlivet og alt for ofte holder os fast i dårlige eller negative mønstre og vaner. En viden om og forståelse af dette er af afgørende betydning for at undgå at du gør dine egne børn til nye ofre for Janteloven!

 

Benedictes bog ”Hvad Definerer Mig? - en stærk bog om tro og selvbillede”, er en rigtig dyb og indsigtsfuld bog om dette emne – der berører langt de fleste menneskers liv. For når vi ikke er bevidst om hvad eller hvorfor – så kan vi heller ikke ændre noget. Og ændre vi ikke noget, vil vi fortsætte med at have og få det vi altid har fået – og endnu værre... Vi giver det videre til vores egne børn. (Selvfølgelig helt ubevidst!) DERFOR er ”Bryd Arven” nok noget af det vigtigste at få en viden om og forståelse af. For som Benedicte selv siger det, så er det i den tidlige barndom - oftest med betinget kærlighed - at bl.a. Janteloven, ”Hvad tænker andre”, og et meget dårligt og negativt selvbillede, får sit grundfæste og lægger sin klamme hånd på os og følger med langt op i voksenlivet, hvor det bliver styrende for personens valg, handlinger og dermed resultater og liv. Det er også klart det mest efterspurgte foredrag – da det henvender sig både til unge og voksne.

Det er meget vigtigt at huske på, at ALLE kan ændre og forandre!! Den eneste der holder dig tilbage eller nede er dig selv – eller dine tanker om hvad du kan eller er værd. Derfor er en beslutning om at ville forandring den første og vigtigste beslutning. Du må slippe ”offer rollen” som Benedicte Frölich snakker meget om og forstå at DU alene har ansvaret for dit liv og lykke.

 

Som Benedicte altid siger:”DER ER ET ANSVAR DER SKAL TAGES – OG ET LIV DER SKAL LEVES!”

 

SE alle de inspirerende og motiverende videoer hvor Benedicte deler ud af sin store viden og personlige erfaring - helt gratis

 

Følg også Benedicte Frölich og Frank Gormsen på deres fælles FB-side ”Dine Tanker Skaber Dit Liv” samt besøg deres hjemmeside på: "RICH LIFE MEDIA" hvor du bl.a. kan tilmelde dig deres Nyhedsbreve samt få adgang til en masse gratis information og motivation.

Nogen af Benedicte Frölichs udgivelser:

Morbi Risus

"NØGLEN til det RIGE LIV" - Tanker er som såsæd... Du høster hvad du sår!"

Med forord af selveste Bob Proctor

Paperback, e-pub, e-bog og lydbog

Vonec & Farturler

Bogserien "Dit Liv - Dit Ansvar"

- udvalgte kapitler fra succesbogen ”NØGLEN til det RIGE LIV”

Findes KUN som e-bøger

Phasegus Sapien

"Forandring ER Mulig" - Betydningen af og mulighederne ved personlig udvikling

Findes KUN som e-bøger og lydbog

Gras & Dignissim

"Hvad Definerer Mig?" -

En stærk bog om Tro og Selvbillede

Paperback - UDSOLGT

Findes KUN som e-bøger og lydbog

Det er dit liv!

Grib det - Skab det - Nyd det - ELSK!

 

Benedicte Frölich

THREE LEAVES PUBLISHING

Bøger der GØR en forskel

CVR: 39176157

Forlags nummer: 93693