Nøglen til det rige liv

DET EVIGE SPØRGSMÅL: Hvad er et rigt, lykkeligt og formålsfyldt liv - og hvordan opnår vi det?

 

Benedicte Frölich har med bogen "NØGLEN til det RIGE LIV - Tanker er som såsæd... Du høster hvad du sår!" (Hvordan du gennem personlig udvikling og bevidst tankesæt får skabt det mest rige og succesfulde liv på alle planer) tilsyneladende ramt lige netop den løsningsmodel, vi alle søger!


 

Benedicte Frölich's bog "NØGLEN til det RIGE LIV" er hurtigt blevet en bestseller i både ind- og udlandet, og har modtaget stor anerkendelse og fantastiske anmeldelser fra nogen af de største navne både nationalt og internationalt. Desuden har Benedicte, som en af de meget få i verden - fået selveste Bob Proctor (kendt fra bl.a. filmen og bogen ”The Secret” samt forfatter til bestselleren ”You Were Born Rich”) til ikke bare at læse hendes bog men ligefrem vælge at ville skrive forordet til den!

 

FORORD AF BOB PROCTOR!

Han skriver bl.a.: ”I dette vidunderlige værk, lover Benedicte Frölich dig ikke bare en hvilken som helst gammel nøgle, men NØGLEN. Dén der vil låse portene op til det du, jeg og ethvert levende menneske er guddommeligt skabt til at leve: Et rigere liv.” (læs hele forordet samt en læseprøve - tryk her)

 

 

BESKRIVELSE: Hvorfor byder vi os selv - og dermed også dem vi elsker og holder af - kun at leve halvt ... når nu vi kan få det hele - kan leve fuldt og helt? Det er så få, der har lært at tro på sig selv eller virkelig at tro på og - kompromisløst - gå efter egne drømme og mål for at få skabt sig det mest fantastiske og rige liv på alle planer. Vi har alle vore paradigmer - vores faste tankemønstre og vaner. Og vi lader alt for ofte vores liv styre af dem. Eller vi lader vores "her og nu"-situation og ydre omstændigheder påvirke, styre og bestemme vores humør og liv.

 

Allerede de første filosoffer og videnskabsmænd skrev om disse grundlæggende "livsprincipper": Vi bliver, hvad vi tænker. Du er og får, hvad du tænker på. Dine tanker påvirker dit sind, dit sind dine følelser, dine følelser dine handlinger og dine handlinger dine resultater! Benedicte Frölich har studeret, lært og lånt af de bedste, og hun har med egne ord og erfaringer skrevet denne bog, som uden tvivl vil være til stor inspiration og motivation for rigtig mange til at begynde, at tage deres eget liv alvorligt, samt få skabt - og ikke mindst LEVE - det mest RIGE og fantastiske LIV, de kunne drømme om!

 

For når vi taler om livsstil, er det et spørgsmål om at leve mere … leve mere helt, mere opmærksomt og bevidst, leve med mere glæde, leve med mere og større værdsættelse, respekt, anerkendelse og taknemmelighed. Leve helt og frit. Leve NU! Vi kan alle ændre vores liv til det bedre - men det kræver en indsats! Denne bog er skrevet som en inspiration og motivation til at se og tro på, at det ER muligt at tage dit liv i sine egne hænder. Finde dine sande livsværdier, få øget selvværd, gå målrettet efter DINE drømme, osv. Forstå at forandring, udvikling og vækst er mulig, ligegyldigt hvor du står i dit liv lige nu!

 

Bogen er til dig der vil andet og mere!

 

"NØGLEN TIL DET RIGE LIV" er ikke blot en bog som KAN læse af alle, det er også en bog der BØR læse af alle!

NØGLEN til det RIGE LIV

Dine tanker er som såsæd ... Du høster hvad du sår.

 

Om nogen ved Benedicte Frölich at vedholdenhed er en af nøglerne til opnåelse af ens mål.

Allerede mens bogen blev skrevet, satte Benedicte sig som mål at hun ville have Bob Proctor til at læse den. Bob Proctor er en af de helt store inspiratorer for Benedicte og det var bl.a. i anerkendelse af dette, at hun satte sig det mål. At det skulle tage hele 3 år - med en meget målrettet og vedholden indsats at få Bob til at læse bogen - blev så rigeligt belønnet af det helt fantastiske forord Bob valgte at skrive til bogen. Der ud over anbefalede han Benedicte at hendes næste bog skulle handle om VEDHOLDENHED! En egenskab, der sammen med de to andre; MOD og STYRKE netop er grundlaget for deres arbejde, ideologi og livsindstilling.

 

Ud over det helt fantastiske forord har Benedicte Frölich modtaget stor anerkendelse og anbefalinger samt flotte anmeldelser fra nogen af de største navne i denne industri - bl.a. fra:

 

 

- LISA JIMENEZ M.Ed. forfatter til den internationale BestSeller, “Conquer Fear!”

 

- GERRY ROBERT, forfatter til “The Millionaire Mindset”

 

- KYLE WILSON, stifter af "Jim Rohn International" and YourSuccessStore.com and

author of “52 Lessons I Learned from Jim Rohn and Other Legends I Promoted”

 

- VIC JOHNSON, stifter af "AsAManThinketh.net"

 

- JOAN ØRTING, Kendt forfatter og sexolog

 

og ikke mindst... legenden

 

- BRIAN TRACY - forfatteren til flere BestSellere bl.a. “The Power of Self-Confidence”

 

Peter S. - Great mix of actionable advice and real life illustrations.

(e-pub - Amazon) ★★★★★

 

"I get most satisfaction from a book when the author makes the journey through the subject matter a personal one. This brings the material alive, engages and tests concepts and ideas against the realities of life.

 

Frölich says she has spent many years reading, listening to, and learning from the best in the field of personal development. No doubt she has: her book is rich with quotes and even personal messages she received from some recognized thoughtleaders.

 

But I am pleased to say that her book is much more than just a summary of what others said. It is full of examples and illustrations, often taken from her own life. By offering deep insights into her own journey she provides a rich context for the extensive material presented.

 

If you want to read about personal development then this is the book for you! It will not just engage, but captivate you and leave you a different person."

ANMELDELSER

Charlotte R.

(Bog, paperback) ★★★★★

 

"Fantastisk! Intet mindre.

Bogen er en mental rejse gennem forundring, undren og opvågning. Det er næsten rystende hvordan Benedictes eksempler og erfaringer som pige og kvinde, ligner ens egne livserfaringer. Benedicte skriver lige ind i hjertet. Der lægges ikke skjul på noget og det er dejligt at de ting, man i livet går og undskylder, fornægter og udsætter, bliver sagt lige ud. Gør noget - tag ansvar! Der er ingen ingen tvivl om at Benedicte har fundet Nøglen og at vejen dertil, har kostet undervejs. Men sikken rigdom det bringer med. Mit eget eksemplar af "Nøglen" er fyldt med notater og markeringer og er blevet til min personlige nøgle. Den hjælper mig på vej og igang til et rigere liv, der er mere fantastisk, skønt og dejligt og har mange flere fantastiske oplevelser og successer end jeg troede var muligt selv at skabe. TAK, Benedicte!"

 

 

 

Lisbeth M.

(Bog, paperback) ★★★★★

 

”NØGLEN - til det RIGE LIV” – en fantastisk bog til DIG, der ønsker at forandre DIT liv.

Det skinner tydeligt igennem, at Benedicte har gennemlevet ethvert af de omhandlede emner selv. Hun er så oprigtig og ærlig i sin tilgang til emnerne, så skarp i sin anvisning til at komme videre fra hvor du står, og præcis derfor er bogen et fantastisk værktøj til dig der virkelig ønsker det.

 

Den er en hjælp for at kunne ændre dit liv i dag, til det liv du gerne vil leve.

”Hvorfor leve livet i skyggen, når der er plads i solen” - et udsagn som måske vil skræmme/provokere – men det er sådan det er.

 

Du KAN leve det liv DU ønsker.

 

Bogen har givet mig troen, håbet og modet til at turde tage det første skridt mod det liv JEG vil leve – til at SE at det ER muligt at forandre, selv det mest triste og grå liv, til et smukt og lykkefuldt liv.

 

For mig er bogen det redskab jeg manglede for at komme det næste skridt videre i livet, og for hver gang jeg læser et kapitel, får ordene en ny betydning.

 

Kære Benedicte, tak fordi du har skrevet din bog, den gør en kæmpe forskel for mig.

 

Kærligst

 

Lisbeth Mohr

 

Anna W.

(Bog, paperback) ★★★★★

 

”NØGLEN – til det RIGE liv” – sætter livet i perspektiv.

 

Da jeg hørte Benedicte læse op fra sin bog, ramte hun mit hjerte med det samme. Hvorfor leve i skyggen af sit bagland (sociale arv). Skab dine egne drømme - lev dit liv som du ønsker og drømmer om, ikke som dine omgivelser ønsker.

 

Denne bog har givet mig modet til at rive mig løs fra mine biologiske rødder. Finde mine indre styrker og gøre gavn af dem frem for at nedbryde ens personlige holdninger til livet.

 

Da bogen udkom, var jeg et mørkt sted, men med tiden fik jeg styrken til at se på mig selv som person. Hvem er jeg, hvad er mine mål med livet? Hvad er NØGLEN – til mit RIGE liv?

 

Dem der kender mig ved hvilke fravalg og tilvalg jeg har taget gennem tidens løb. Svære valg, som stadig påvirker mig meget i hverdagen. Denne bog har været med til at give mig en vejledning til at finde mit sande jeg.

 

Anna Wind

Henry G.

Make your life worth living - this book will help you!

(e-pub - Amazon) ★★★★★

 

"This book was hard to put down. It really is an inspiring, motivational self improvement book.

Benedicte's steps to getting and creating a better life are simple and easy to follow. Nothing she suggests is complex. I like this "out of the box" style of writing and thinking. She states that the key to a richer life comes from within: "You are what you think". She actually had me pause many times through reading this and stop and take a deep look at my own life and where I am going. The theme throughout this book is based more on looking inwards as opposed to looking outside yourself for things to make you happy (possessions, people, situations, etc.)

I strongly recommend this book to everyone, as we all need to look more deeply into our lives and understand we don't have to put up with anything we're not happy with, we can change and improve things quite easily without too much effort.

As Socrates said,"The unexamined life is not worth living."

Scot C. - Five Stars for Chapter 13 alone

(e-pub - Amazon) ★★★★★

 

"'m a man, so when I got to Chapter 13 about sex and saw it was written for women, I thought about glossing over it and jumping to chapter 14. It ended up capturing my attention and prompted discussion with my wife. This is a subject that she says does plague many women, and that she also thinks the solution is very much what the book is talking about. If Chapter 13 can lead many women to enjoy themselves so much more, then so will the men - and that, alone, is worth the five stars!

I was particularly drawn in by the Surgeon's Boat story in Chapter 7. So long at the dreaming was just fantasy, everyone could dream with him. Once he stepped up and actually made his dream a reality, suddenly people turned on him. Isn't that so often the case? That, and the "lucky" comments. A friend of mine kicked herself into high gear and did three years of school in one year, and as she graduated early so many of her friends remarked on how "lucky" she was to be finished early.

It's a good book over all. It's filled with some pretty solid, practical advice. Most people who read a lot of books on various facets of "success" will recognize much of what it is said - always good things to be reminded of (since none of us actually does 100% of what we "know"). One good idea from any book makes it worthwhile, and being reminded of a great many good ideas is even better. I might have given it four stars, but the conversation starter found in Chapter 13 (and few of us can have conversations like that without a conversation starter) is worth the five stars. May that chapter make a difference for couples all over the globe...."

 

For at vokse må du være indstillet på at lade din fremtid være fuldstændig forskellig fra din fortid. Din historie er ikke din skæbne

 

Alan Cohen

THREE LEAVES PUBLISHING

Bøger der GØR en forskel

CVR: 39176157

Forlags nummer: 93693